Wie is de slimste ondernemer van Nederland?

Weet u wat de bewaartermijn voor de administratieve gegevens en interne e-mail van uw onderneming is? Of wat een loss leader is? Of hoeveel soorten VAR er zijn?

Als u het antwoord op bovenstaande vragen weet raden we u aan mee te doen aan de speciale online verjaardagsquiz van De Zaak. U kunt er niet alleen mooie prijzen mee winnen maar de kans bestaat dat u zich in december mag laten kronen tot Slimste Ondernemer van Nederland. En dat is alleen in marketingwaarde al amper in geld uit te drukken.

Omdat De Zaak in december van dit jaar 20 jaar bestaat organiseren we tal van activiteiten om ons jubileum luister bij te zetten. En we zijn begonnen met een quiz. Niet zomaar een quiz, maar een online spel dat u tegen elkaar, uw collega-ondernemers, politici,  en zelfs bekende en uiterst succesvolle entrepreneurs kunt spelen. Op de website deslimsteondernemervannl.nl krijgt u twintig vragen voorgeschoteld. Makkelijke, moeilijke, leuke en lastige vragen. Allemaal over het ondernemerschap en met vier antwoordmogelijkheden. Er is er echter maar één goed. En niet alleen het goede antwoord levert punten op, ook de snelheid waarmee u de vragen weet te beantwoorden. Vanzelfsprekend kunt u de antwoorden terugvinden op de website van De Zaak. Maar: opzoeken kost tijd, en tijd is kostbaar.

Want er kan er in december maar één ondernemer zijn met de hoogste score. En dat is dan met recht de slimste.

Mocht u in de eerste ronde nu een onbevredigend aantal punten hebben gescoord, dan bieden we u rond 1 november de kans mee te doen aan een tweede ronde.  Met twintig nieuwe vragen, dat dan weer wel. Ook slimmeriken die in de eerste ronde hoog scoorden, doen uiteraard weer mee.
Auteur: De Zaak

Bron: De Zaak

Tags: Ondernemer, slim, bewaartermijn, administratie