Online Accountants MKB kiest voor HR-today van eMerus

Met diverse softwaretoepassingen ondersteunt OAMKB de financiële processen van haar klanten. Door de keuze voor HR-today van eMerus HR Solutions kan OAMKB deze online samenwerking nu ook bieden op het gebied van de personeel- en salarisadministratie.

Pascale Petiet, eigenaar van de franchiseorganisatie OnlineAccountants MKB: “ Ondernemers in het MKB accepteren het al jaren niet meer dat ze betalen voor dubbele werkzaamheden bij hun accountant of administrateur. Daarom richtte ik al in 2006 Online Accountants MKB op. Ondernemers nemen vaste diensten af en betalen daarvoor een vaste vergoeding. Dit voorkomt verrassingen achteraf. Bovendien elimineren we alle dubbele werkzaamheden door de inzet van internetoplossingen . Daardoor kan een ondernemer zijn eigen en onze inbreng zelf bepalen. Door het  online samenwerken begrijp je elkaar ook veel beter. De keuze voor HR-today van eMerus maakt het nu ook mogelijk om dezelfde kwaliteit van dienstverlening te bieden op het gebied van de personeel- en salarisadministratie”

Roy Argyrakis, franchiseondernemer bij OAMKB vult aan: “Bijna al onze klanten hebben één  of meerdere werknemers, waarvoor ze verplicht zijn om een loonadministratie te voeren. Veel werkgevers zien dat als een noodzakelijk kwaad dat ze uitbesteden. Desondanks hebben ze wel behoefte aan informatie, zoals loonkosten of verlofkaarten. Met HR-today krijgen ze al deze informatie op dezelfde gemakkelijke manier als hun financiële gegevens. Door de gebruikersvriendelijkheid kunnen we heel eenvoudig online met ze samenwerken. Dat bespaart iedereen veel tijd.”

Andy Verstelle, directeur van eMerus HR Solutions: “ Ondernemers gebruiken vandaag de dag overal internettechnologie. Wij vinden de manier waarop Online Accountants MKB haar diensten aan de ondernemer aanbiedt, de moderne manier van werken. Zelf doen, wat je zelf kunt en de overige werkzaamheden uitbesteden. En online samenwerken waar mogelijk natuurlijk. Daar hebben wij HR-today voor ontwikkeld. Wij zijn verheugd dat Online Accountants MKB ons heeft gekozen om de nieuwe manier van werken ook aan te bieden op het terrein van personeel- en salarisadministratie.”