Lingerie blijkt irritant

Het dragen van een BH of lingeriesetje is voor veel vrouwen een lijdensweg. Annadiva.nl – een webwinkel voor vrouwen met een grote cupmaat – deed in samenwerking met onderzoeksbureau NovioData onderzoek naar lingerie ergernissen onder 454 mannen en vrouwen.


De top drie lingerie ergernissen
Uit het onderzoek kwam de volgende top drie ergernissen onder vrouwen naar voren:

1. “Lingerie zit vervelend”. Stofjes en kantjes irriteren. Beugels prikken in de huid en bh’s zitten strak of bandjes snijden in de schouders.

2. “Mijn maat is er niet”. Je cupmaat niet beschikbaar of het bijpassende slipje niet in de goede maat leverbaar. Balen!

3. Passen in de winkel. Pashokjes zijn nauw, personeel is niet altijd vriendelijk en behulpzaam en…. staat daar nou een man mee te gluren?

Cupmaat
Andere veelvuldig genoede ergernissen: de prijs van lingerie en de snelle slijtage. Vrouwen hebben ook vaak moeite om voor zichzelf de juiste maat te bepalen. Maatverschillen tussen leveranciers maken het leven bovendien niet makkelijker.

En wat stoort mannen?
Mannen hoeven natuurlijk geen lingerie te dragen. Draagcomfort is voor de Nederlandse man dan ook geen issue. Hun grootste ergernis? Mijn vrouw draagt ‘saaie lingerie’. Een beroerde pasvorm
en een slip en bh die niet bij elkaar passen zijn een doorn in het oog.

Bron: de ondernemer

Tags: mode, lingerie, dragen, lastig, vrouwen